Terembérlés olcsón Budapesten hangulatos környezetben, kiegészítő szolgáltatásokkal!

A fővárosban keres olyan lehetőséget, amely teljes körűen gondoskodik kisebb és nagyobb létszámú csoportok elhelyezéséről különböző rendezvények esetén? A Premium Apartmanház készséggel áll rendelkezésére mindazoknak, akik konferencia, vállalati tréning, sajtótájékoztató vagy workshop lebonyolítása miatt keresnek terembérlést olcsón Budapest XIV. kerületében! Modern berendezésű lakásokat is biztosítanak a vendégek számára, egyéb szolgáltatásokkal.

Különböző méretű konferenciaterem és tárgyalók közül választhatnak az érdeklődők létszámtól függően, amelyek új, igényes bútorzattal és modern eszközökkel felszereltek, így semmiben nem kell hiányt szenvedniük.

Saját bejáratot vehetnek igénybe a résztvevők, ugyanis utcai és belső udvari bejárási lehetőséget is biztosítanak az érkezők számára, akik zárt, kamerával megfigyelt felszíni parkolóban vagy mélygarázsban tudhatják gépjárműveiket. Az épület könnyen megközelíthető bármilyen járművel.

A modern, hangulatos berendezés minden igényt kielégít, saját ruhatárat vehet igénybe, továbbá saját mosdó is tartozik a termekhez. Igény esetén kávészünet és egyéb szolgáltatások közül választhatnak, az apartmanház étteremmel és kávézóval is rendelkezik. Az ételek és italok kínálatában széles választékot sorakoztatnak fel, amelyben alkoholos és alkoholmentes italkínálat is elérhető. A terasz is használható, ezért a dohányzásra is biztosítanak lehetőséget a szabadban. Természetes megvilágítás jellemzi a helységeket, amelyek esetében megoldható a besötétítés is.

Teljes technikai felszerelés áll rendelkezésre, köztük: állványos vetítővászon, flipchart, TV, Wifi és Internet használat, CD és video lejátszó, erősítő, beépített és mobil mikrofon, valamint sötétítési lehetőség többek között.

Céges események és magánjellegű rendezvények esetén is igénybe veheti a terembérlést olcsón Budapesten, melyhez minden tapasztalatával és odaadásával járul hozzá a Premium Apartmanház. Színvonalas események lebonyolításában számos referenciát tudhatnak hátuk mögött, ezért ha azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen, a legjobb helyen keresgél!

Amennyiben azt szeretné, hogy a közelgő esemény magas színvonalon kerüljön megrendezésre, válassza a Premium Apartmanház terembérlés olcsón budapesti szolgáltatásait, amely során képzett csapat biztosítja azokat a körülményeket, amelyek előzetesen megbeszélésre kerültek.

Csendes környezetben várjuk vendégeinket, akik kedvező feltételek mellett vehetik igénybe a terembérlést olcsón Budapesten!