Komplett rendezvényszervezés Budapest városában kiegészítő szolgáltatásokkal, csodás környezetben!

Új építésű, hangulatos rendezvényterem várja érdeklődőit a fővárosban, ahol nem csak esküvők, konferenciák és bankettek, hanem üzleti rendezvények és egyéb, akár nagyobb létszámú események teljes lebonyolítását vállaljuk! Professzionális szervezés mellett gondoskodunk mindenről, amelyre egy rendezvény során szükség lehet, kezdve a dekorációval és a különböző technikai körülményekkel, folytatva a felszolgálással és egyéb teendőkkel, igény szerint.

Az esküvő egy kivételes esemény, amely során szeretnénk, ha minden tökéletes lenne. Amennyiben Ön sem adja alább, válassza a Premium Apartmanház budapesti rendezvényszervezés szolgáltatásait, amely teljes körben eleget tesz a mindenkori elvárásoknak! A díszlet, hangosítás és az ételek tekintetében is a maximumot várhatja el, hiszen profi csapatunk dolgozik a háttérben azon, hogy a főszereplők és a résztvevők is kiválóan érezhessék magukat, ehhez hiánytalan kiszolgálásunkkal járulunk hozzá! Közvetlen szomszédságunkban anyakönyvi hivatal és templom is található, ezért rugalmasan tudunk igazodni igényeihez!

Amennyiben rendezvényszervezést Budapest városában szeretne igénybe venni, akár konferenciáról vagy bármilyen céges, illetve magánjellegű eseményről legyen szó, ajánljuk figyelmébe a saját ruhatárral, mosdóval és egyéb technikai felszereltséggel rendelkező, természetes megvilágítású, ám sötétíthető termeinket, melyek egyfajta elkülönült szigetet nyújtanak a kikapcsolódni, ünnepelni vágyóknak! Saját, kamerával megfigyelt parkolóházat biztosítunk a vendégeknek, illetve utcai és belső udvari bejáró lehetőséget is.

A több napos eseményekre tekintettel, szállást is igényelhetnek, amely során számos saját konyha, fürdőszoba és nappali, valamint hálószoba felosztású apartmanok közül választhatnak a vendégek, eltérő alapterületekkel.

Magas színvonalú hang és rendezvénytechnikát tudunk biztosítani, állványos vetítő vászonnal, továbbá flipchart, Wifi és Internet használati lehetőséget, valamint beépített és mobil mikrofont is. TV, video és CD lejátszó szintén rendelkezésre áll, erősítővel.

Az előzetes megbeszélést és tervezést követően, Önnek mindössze az eseményre kell csak koncentrálnia, hiszen minden elképzelés megvalósításáról gondoskodunk a rendezvényszervezés budapesti szolgáltatásunkkal.

Rendezvényszervezői és vendéglátói tapasztalatainkkal járulunk hozzá, hogy Ön és vendégei hiánytalan kiszolgálásban részesüljenek, akárcsak otthon!