A Premium Apartmanház budapesti termei (mint egyik rendezvényhelyszín Pest megye), minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várják érdeklődőiket!

Összejövetelek és rendezvények, konferenciák, tréningek teljes körű megvalósítását vállaljuk, komplex szervezéssel, így Önök hátra dőlve élvezhetik a színvonalas és hiánytalan kiszolgálást! Az ízlésesen bútorozott, természetes megvilágítású fővárosi rendezvénytermeink bérlése kiválóan alkalmasak üzleti, céges események, azonfelül egyéni családi rendezvényekre, privát különleges party alkalmak lebonyolításához, akár magas létszámmal is!

Kevesebb résztvevőhöz is biztosítunk rendezvények lebonyolítását, egyedi partik helyszíne is lehetünk, mint rendezvényterem Budapest vonzatában! Fontos megemlíteni munkájában kiemelkedő személyzetünket, akik gondoskodnak arról, hogy minden tökéletesen végbemehessen a megrendelő elképzelései szerint. Első körben ők fognak azon dolgozni, miként a vendégsereg igazán ne szenvedjen hiányt semmiben!

Hogy zajlik a parkolás?

Az épülethez tágas udvari rész tartozik, ahol a gépjárművekkel le lehet parkolni, ugyanakkor őrzött, zárt területen is megvalósulhat mindez. A résztvevőknek tájékoztatást adunk azzal kapcsolatosan, hol hagyhatják autóikat.

Kamerával megfigyelt, zárt parkolók biztosítják a résztvevők nyugalmát, mindemellett kedvező áron elérhető szállás lehetőség áll rendelkezésükre, mely szintén az otthon kényelmét nyújtja.

A rendezvényház felszereltsége

A 13. kerületi helyszíneink bérlése esetében különböző technikai eszközöket vehet igénybe többek között konferenciák lebonyolítására:

TV, Wifi és Internet használat, állványos vetítő vászon, flipchart, hangosítás, beépített és mobil mikrofon, CD és video lejátszó, magnó, erősítő, továbbá sötétítési lehetőség.

Tekintve azt, hogy mindennemű eszközt biztosítunk, a szervezőknek nem szükséges felkutatni és elhozni az esetlegesen kellő berendezéseket. Mivel a rendezvényközpont régóta jelen volt és vagyunk a szervezésben, mint szakma, ezekre a részletekre is gondolunk! Önnek semmi dolga nincsen!

Bármely típusú eseményről is álmodjon, pl. esküvőhelyszín, a különféle technikailag szükséges elemek bizony jó, ha helyben vannak. Erre felkészültünk és akármelyik Kft -nek, illetve már egyéni megrendelésekhez is biztosítani tudjuk mindezt, megbízóink számára fenntartva.

Rendezvényhelyszín Budapest

 

A rendezvényterem Budapest 13. kerületében található, itt tud otthont adni a látogatóknak bármely jellegű eseményre. A magyar fővárosnak, a belváros szívében, dunai kilátással, akár a Duna vonzásában is van erre néhány opció, nem is kevés az ajánlat az esküvői felhozatal között, azonban ezek jóval költségesebbek annál, amit mi nyújtunk! Az exkluzív környezet, például egy kastély vagy rendezvényhajó nem mindenkinek megfizethető. Érdemes tehát megfontolni, hogy mi telik ki az ember pénzéből tekintve, hogy általunk kisebb költségkeretből is megvalósíthat jobb, nívós eseményeket, igaz nem a Duna mellett, azonban mégis a város központjához közel. A gyönyörű, egyedülálló panoráma a budai hegyek tetején, a főváros legszebb pontjait belátva tökéletes, ugyanakkor egy olyan eseménynél, ahol az ember inkább befelé, a történésekre figyel, tökéletes lehet egy klasszikus kis hotel vagy éppen egy nívósabb helyszín, például a miénk, a belváros szomszédságában.

Rendezvényterem bérlés Budapest

 

Különleges igényeit előzetes jelzés esetén igyekszünk kielégíteni, legyen szó esküvőről, bankettekről vagy bálokról, mindenben a maximumra számíthat. Annak reményében, hogy tökéletes legyen egy rendezvény, erre alkalmas profi csapat tevékenykedik a háttérben és biztosítják a szükséges feltételeket a kiváló szórakozáshoz, hiszen jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek a magasabb színvonalú események lebonyolításában is.

Az új építésű rendezvénytermeknél, azok bérlése során teljes mértékben alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez. A rendezvényhelyszínek kifejezetten testhezállók elegáns környezetben esküvők vagy egy összejövetel megrendezésére, hiszen a divatos, lágy színvilág és a méretes ablakok által kintről érkező fény összessége kellemes hangulatot áraszt. Többféle terem elrendezés választható szükséglet szerint, a választás az Öné. Amennyiben élő zenekart szeretne party service vonatkozásában, egyik javaslatunk az U, illetve körasztalos terem megoldások a legkényelmesebbek.

A rendezvényterem Budapest kínálata

Az apartmanház magán étteremmel és kávézóval rendelkezik, amennyiben például vacsora igénye felmerülne. Hagyományos és nemzetközi étel és ital kínálata rendkívül széles. Üdítők, kávék, alkoholos és alkoholmentes italok egyaránt megtalálhatóak a választékban, az jól fel van szerelve. Ennek köszönhetően a catering is helyben valósulhat meg akkor is, ha nagy létszámú esküvő kerülne megrendezésre nálunk, full service várja esküvői résztvevőinket. A rendezvényközpont kapcsán pedig hangulatos park, nagy 80 fős felújított terasz szolgál vendégeink rendelkezésére, mely szintén modern stílusban épült.

A tárgyalók több méretben is elérhetőek, akár 100 fős helyszínt biztosít ajánlatunk, melyek nem csak saját mosdóval, ruhatárral és hűtőszekrénnyel is felszereltek. Egyes tárgyalóhoz tartozó, teraszbútorokkal berendezett hatalmas erkélyen a dohányzásra kijelölt helyen gyújthat rá. A budapesti konferenciaterem bérlés külön utcai, valamint belső udvari bejárati lehetőséget is kínál, igény szerint.

Ajánlatkérés

Érdeklődjön a széles körű egyedi szolgáltatásokat nyújtó rendezvényhelyszín Budapest lehetőségeiről a Premium Apartmanház elérhetőségeinek egyikén!