A Premium Apartmanház budapesti rendezvényhelyszín termei minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várják érdeklődőiket!

Összejövetelek és rendezvények, konferenciák, tréningek teljes körű lebonyolítását vállaljuk, komplett szervezéssel, így Önök hátra dőlve élvezhetik a színvonalas és hiánytalan kiszolgálást! Az ízlésesen berendezett, természetes megvilágítású budapesti rendezvényterem bérlése kiválóan alkalmasak céges események, illetve egyéni, különleges alkalmak lebonyolításához, akár magas létszámmal is!

Kamerával megfigyelt, zárt parkolók biztosítják a résztvevők nyugalmát, illetve kedvező áron elérhető szállás lehetőség áll rendelkezésükre, mely szintén az otthon kényelmét nyújtja.

A budapesti rendezvényterem bérlése esetében különböző technikai eszközöket vehet igénybe:

TV, Wifi és Internet használat, állványos vetítő vászon, flipchart, hangosítás, beépített és mobil mikrofon, CD és video lejátszó, magnó, erősítő, illetve sötétítési lehetőség.

Különleges igényeit előzetes jelzés esetén igyekszünk kielégíteni, legyen szó esküvőről, bankettekről vagy bálokról, mindenben a maximumra számíthat. Annak érdekében, hogy tökéletes legyen a rendezvény, profi csapat tevékenykedik a háttérben és biztosítják a szükséges feltételeket a kiváló szórakozáshoz, hiszen jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek a magasabb színvonalú események lebonyolításában is.

Az új építésű rendezvénytermek budapesti bérlése során teljes mértékben alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez. Kifejezetten alkalmasak esküvők és összejövetelek megrendezésére, hiszen a divatos, lágy színvilág és a természetes fény összessége kellemes hangulatot áraszt. Többféle terem elrendezés választható igény szerint. Amennyiben élő zenekart szeretne, az U, illetve körasztalos megoldások a legkényelmesebbek.

Az apartmanház saját étteremmel és kávézóval rendelkezik, hagyományos és nemzetközi étel és ital kínálata rendkívül széles. Üdítők, kávék, alkoholos és alkoholmentes italok egyaránt megtalálhatóak a választékban. Hangulatos, 80 fős terasz áll vendégeink rendelkezésére, mely szintén modern stílusban épült.

A tárgyalók több méretben is elérhetőek, melyek saját mosdóval, ruhatárral és hűtőszekrénnyel is felszereltek. Egyes tárgyalóhoz tartozó, teraszbútorokkal berendezett hatalmas erkélyen a dohányzásra kijelölt helyen gyújthat rá. A budapesti konferenciaterem bérlés külön utcai, valamint belső udvari bejárati lehetőséget is kínál, igény szerint.

Érdeklődjön a széles körű szolgáltatásokat nyújtó rendezvényhelyszín budapesti lehetőségeiről a Premium Apartmanház elérhetőségeinek egyikén!