Konferencia helyszín Budapest

Komplett rendezvényhelyszín a fővárosban.

 

Konferencia és tárgyaló termeink céges partnereinket szolgálják és egyéb magánjellegű összejövetelek lebonyolítását segítik a maguk teljességével. A nagyobb létszámú konferenciák, üzleti tanácskozások vagy vállalati tréning, továbbá bálok, bemutatók, kiállítások, illetve számos sajtótájékoztató, klub helyszíne. Lehet még esküvő helyszín, oktatások, csapatépítő, workshopok, bankettek és állófogadások helye, beleértve a különféle kulturális eseményeket.
A termekhez kapcsolt videó- és hangtechnikai szolgáltatásaink a legkülönfélébb igényeknek is megfelelnek.

 

Konferenciaterem:

A terem 220 m2 alapterületű, nagyméretű ablakaival természetes megvilágítású, légkondicionált, WIFI internettel, saját hang és rendezvénytechnikával, valamint zárt, kamerával megfigyelt parkolóházzal (mélygarázs, felszíni beállók) rendelkezik. A parkolást vendégeinknek ezúton tesszük lehetővé. Ezen túl külön utcai és hotel belső udvari bejárati lehetőséggel is a vendégek kényelméhez igazítva.

A terem mellett található 45 fő befogadására alkalmas étterem, kávézó. Letisztult, modern stílusával, hangulatos 80 fős teraszával, a nemzetközi és a hagyományos konyhát képviseli. Széles ital, kávé, alkoholmentes és alkoholos koktélválasztékkal, magyar borkínálattal.

 

Tárgyalók:

Méretük 31 m2 és 41 m2 között változik, létszámtól függően érdemes kiválasztani. Továbbá előtérrel, beépített pulttal, hűtőszekrénnyel, szekrényruhatárral, saját mosdóval, fürdőszobával és naturális megvilágítással, sötétítési lehetőséggel, LAN és WIFI internettel, 34 csatornás kábel tv lehetőséggel rendelkeznek. Némely tárgyalóhoz hatalmas erkély is tartozik terasz bútorral berendezve, kijelölt dohányzási lehetőséggel a hotel területén.

 

 

Rendezvényhelyszín

Teremberendezési lehetőségek

Nagyterem Alapterület (m2) U-alak Fogadás Színház Iskolapad
Prémium 210 33 fő 180 fő 140 fő 50 fő
Tárgyalók Alapterület (m2) Körasztalos Széksoros Iskolapados
Tárgyaló I. (#124) 31 8 fő 15 fő n/a
Tárgyaló II. (#224) 31 8 fő 15 fő n/a
Tárgyaló III. (#606) 41 U-alak: 15 fő 25 fő 18 fő

 

Igénybe vehető technikai eszközök:

Állványos vetítővászon, flipchart, hangosítás, 2 mikrofon (beépített és mobil), video, CD lejátszó, magnó, erősítő, TV készülék, WIFI Internet használat.

 

A rendezvényszervezés komplex feladat, amihez rengeteg elvárásnak kell megfelelni. Mi levesszük a terhet a válláról és szolgáltatjuk mindazt, amely többek között egy egyedi esküvői rendezvényhez kellhet – a helyszínt és minden nemű kiszolgálást!

 

Olykor hatalmas feladat elé állítja az embert egy nagylétszámú eseményt lebonyolítani, tekintettel arra, miként megannyi részletre szükségszerű odafigyelni. Amellett, hogy a termekkel kapcsolatos elrendezés, az azok felszerelését illető körülmények mind lényegesek a siker fényében, ott van az állófogadásokon szokásos italkiszolgálás meg éppen az ebéddel, vacsorával összekötött rendezvényeken való felszolgálás. A termekben mindaz biztosítva van, amelyre igényt tartanak hasonló összejöveteleken. Célunk, miszerint bármiféle összejövetelnél helyt tudjunk állni, ehhez pedig folyamatosan lépést tartunk a felmerülő elképzelések megvalósításával. Bízza ránk esküvője lebonyolítását vagy a vállalti parti megrendezését és bebizonyítjuk: mindazzal, mely esetünkben rendelkezésre áll, egy elismerésre méltó fogadást, ünnepséget tud a résztvevőknek nyújtani!

 

A catering az étteremben, helyben megvalósulhat, nem szükséges eltérő ajánlatot kérni bármilyen másik szolgáltatótól, amennyiben ételeket szeretne felszolgáltatni. Mi egyben biztosítjuk Önnek mindazt, hogy legyen meg minden, ami például egy különleges party vagy mondjuk tréning számára kell a konferencia szalagavató helyszínek, rendezvényterem vonatkozásában! A budapesti hotel több és jobb mint tökéletes rendezvényhelyszín a fent kiemelt alkalmakhoz! A konferencia helyszínnel megtalálhatja számításait! Ugyan nem rendelkezünk wellness részleggel, de szálláshely, hotel is vagyunk egyúttal, ezért szállásfoglalási igényekkel szintén fordulhat hozzánk! Több típusban és méretben elérhetőek berendezett, teljességgel felszerelt apartmanjaink, hogyha több napos esemény megrendezéséről van szó és hotel kellene pár napra vagy akár tovább.

 

Konferencia helyszínek nálunk, a rendezvényház személyzetével együtt.

Magánjellegű és céges rendezvény, rendezvények miatti ajánlatkérés kapcsán kérjük keressen csak meg bennünket bizalommal személyesen a hotel recepcióján vagy elérhetőségeink egyikén neve és adatai megadásával. (Weboldalunk főoldal felületén)

Cím: Budapest, Országbíró utca 44-46.