A Prémium Apartmanház “hotel” 136 lakással, egy étteremmel és konferenciateremmel, tárgyalókkal várja a látogatókat. A hotel Budapest Angyalföldön található (1139 Országbíró u. 44-46), mely csendes környéken épült, fedett és őrzött garázsokkal.

Milyen nálunk egy apartman?

Az elegáns kialakítású apartmanokhoz többségében erkély is tartozik. Az amerikai konyha kialakítású, szinte otthoni felszereltségű lakások néhány napra vagy például két hétre is bérelhetők. A szálloda kínálatában szereplő 31, 45 és 70 m2 alapterületű szép stúdió lakásokat, szokásos és családi apartmanokat (apartments) otthonosan berendeztük. Szállásaink közül a következő megoldásokat tudjuk ajánlani: található bennük dolgozóasztal, vonalas telefon, színes tv, fali és olvasólámpák, kényelmes fotelek teszik otthonossá. Nem csupán ezen adottságok, inkább az igénybe vehető további lehetőségek teszik hotel szintűvé. Fürdőszobával is rendelkeznek, így minden elérhető általuk, amire csak az embernek létfontosságú. Kellemes, esetenként panorámás apartmanokat tud nyújtani a hotel Budapest felhozatalában. Mindezt igyekszünk kiegészíteni az egyéni igényeknek megfelelően is, amelyeket kérjük jelezze észrevételeivel együtt.

A hotel Budapest városban történő hosszabb távú tartózkodás esetén plusz kényelmi eszközök is könnyedén bérelhetők a bejelentkezés során, valamint feláras opciók is igényelhetők. Ezekről honlapunk főoldal felületén, erre a https://premiumapartman.hu/ oldalon részletesen tájékozódhat az érdeklődő.

Milyen szolgáltatásokat elérhetünk el?

Wellness részleggel sajnos nem szolgálhatunk a budapesti szobák mellé. Ám a wellness és medence meglétét ellensúlyozza, hogy az apartmanok Budapesten lévő kínálatában megtalálható alapvető szolgáltatásaik közt: az állandó recepció (0-24 között), az éjszakai biztonsági szolgálat, a heti takarítás, a törölköző és ágynemű csere, az ingyenes Wifi és a mosogatás.

A hotel Budapest üzleti úton lévő vendégek részére az idegen nyelvet beszélő kollégák vállalnak speciális feladatokat: fénymásolást, fax küldést, postai szolgáltatást, de színház és koncertjegy beszerzést és akár kerékpár kölcsönzést is Budapest területén, bármely részén. Foglalással kapcsolatos információk megtekintése a hotel Budapest oldalán.

Hol tudunk parkolni?

Zárt parkoló is bérelhető az egész ittartózkodás idejére, melyet a szoba számlájához írunk és amit kijelentkezés alkalmával kell kifizetni. Az utcai parkolás tekintetében sokaknak fenntartása van, amely érthető. Mi vigyázunk a gépjárműre, amíg minálunk száll meg! Célunk, hogy az általunk kínált szobák, azaz lakosztályok bármelyike több, mint igényes, megfelelő legyen és olyan mint otthon, hiába az egyik olcsó szálláshely, egy hotel Budapest területén!

Esküvőhöz, konferenciához kellene szálláshely?

Rendezvények sokaságát vállaljuk. Nagy konferenciatermünk 220 m2 légkondicionált, modern hang és rendezvénytechnikával rendelkezik, a hotel Budapest mindenütt WIFI-vel felszerelt. Többféle elrendezéssel rendezhető be, ezt mi megtesszük a megrendelő kívánsága szerint. Business tárgyalótermeink előtérrel, ruhatárral, saját mosdóval, LAN internettel, kábel tv-vel felszereltek, minden igényt kielégítőek. Előbbiek mellett 45 főre szabott étterem, kávézó és személyes 80 főt befogadni képes terasz várja a vendégeket. Mindez nemzetközi és hagyományos konyhából, amelyet széles italválasztékkal kínálunk.

100 fős létszámig a lágy színvilágú rendezvényterem esküvői vacsorák megtartására is ideális lehet a hotel Budapest. Tánctér, zenekar, feldíszített asztalok, légkondicionálás a felhőtlen szórakozáshoz!

Szállás 13 kerület.

A magyar szálláshelyek olyan szállások sokaságát vonultatják fel, akárcsak a panzió, hostel, kollégium, vendégház vagy épp kis szoba, például Budapest szívében. Mindegyiknek meg van a maga előnye Magyarország szálláshely szemszögéből. Amelyek nem tudnak versenybe szállni a Premium Apartments Budapest kínálta megoldásokkal, hiszen a szállás szuper áron biztosítja a hotel Budapest városán belüli szolgálatait! Nem egyszerű rátalálni a legjobb megoldásra, mivel az igények egyénenként változnak. Mások vagyunk, mint bármelyik hagyományos budapesti szálloda, szállodák, hotelek, mert a szobák alapvető adottságain túl még további szükséges előnyöket próbálunk biztosítani a vendégeinknek. A nagy belváros szívében sokszínű a felhozatal hotelek vonatkozásában, nem esik túlságosan távol tőlünk, a hotel Budapest, budapesti szálláshely környéke magába foglalja elhelyezkedés szempontjából a XIII. kerületet. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér néhány perc autóval tőlünk. Ha például nyáron a családdal nem a Balaton közelében, Siófok lenne a várható úticél a térkép böngészése közben, hanem Budapest, Pest megye az úti terv, akkor ház helyett egyéb komfortos ajánlatot biztosítunk vendégeink számára. Személyre szabott hotel Budapest ajánlataink pedig bármelyik kedves vendégünknek kielégítő lehet.

Félpanziós, teljes ellátás?

Információk szállodánkkal kapcsolatosan: reggeli a helyben fellelhető étterem és café révén kihasználható igény szerint a hotel Budapest jóvoltából. Ugyan minden rendelkezésre áll az összes szobában, apartmanban, ha valaki mégis inkább közösségben étkezne. A reggeli elfogyasztását itt tenné meg, itt kávézna és nem saját magát szolgálná ki, nyugalmas környezetben teheti meg ezeket. Ha mindössze reggelire vágyakozik, olyankor sincsenek semmilyen kötelezettségek, szabadon választható eme szolgáltatásunk!

Programlehetőségek a szálláshoz közel:

Sokféle ingyenes és fizetős programról tudunk tájékoztatást adni partnereink által hotel Budapest perspektívájából december hónapra is, beleértve: a felnőtt és gyermekeknek szóló lehetőségekről, pl. a Budakeszi Vadaspark. Külön menüpontba szedtük az ilyesféle információkat. A Duna (Danubius, Danube) szeli ketté a budai és pesti oldalt, bár mi az utóbbi felén helyezkedünk el, Szentendre autóval csak megközelítőleg 30 perces út. Mindenkit más érdekességek vonzanak, ezt figyelembe véve is sajátos megoldásokkal tud kedveskedni a főváros a belvárosban, annak közelében és azon túl, pl. Budapest Garden. Megannyi megtekinteni való hely, épület és múzeum van városunkban, a kikapcsolódást keresőknek egyéb elfoglaltságokat tudunk javasolni. Köztük Buda teljessége, a Rudas, Király, Széchenyi és Gellért fürdő a hegy lábánál.

Városnézés Magyarország helyi látványosságaiból

Többféle témájú belvárosi idegenvezetés kérhető már városunkban (deutsch, english) a legszebb helyek megtekintéséhez, ha mondjuk érdekel a Körszálló, a Lánchíd története, illetve ha Magyarország történelmi látványosságairól szeretnénk többet megtudni. A központi Váci utca, bevásárlóutca, viszonylag szintén jól hozzáférhető szállásunkról. De az is előfordulhat, hogy másra sem vágyik az ember a fárasztó nap után, minthogy megnézni egy klassz mozi előadást avagy filmet. Mi ebben is partnerek leszünk Önnek! A belváros: a Dózsa György úti Hősök tere, Erzsébet tér, ezenkívül a felújított Kossuth tér csodaszép látványával sétára csalogat tovább, ugyanakkor közelében a fürdők látogatását is javasoljuk vendégeinknek. Budapest központjában belvárosában közvetlen, city center – ahogy a külföldieknek ismerős, megannyi hívogató és tartalmas elfoglaltságot teremt a nyugati vagy a világ akármelyik pontjáról ide érkezőknek. Nemzeti, kulturális szempontból nézve a város már mondhatni közvetlenül első helyen szerepel, megannyi lehetőséget kínál, pl. Szent István Bazilika. A Nagykörút nincs messze, ezen belül a József körút sokszínű kultúrát vonultat fel építészeti nézőpontból. A gyönyörű Corvin Negyed gépjárművel, de az összes tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, de számtalan látnivalóban bővelkedik a város, a Mátyás templom ami kihagyhatatlan a turistáknak, és többek között a Szilágyi Erzsébet fasor is bír történelmi jelentőséggel.

Miért válasszon bennünket?

Budapest nagyon változatos felhozatallal bírt mindigis. (Ibis Hotel Budapest, Danubius Hotel Budapest, számos remek motel, szép szálloda és vendégház, szoba, mind hostel, valamint apartment, hotels). Bárki meg tudja találni a számára ideális helyet a kikapcsolódáshoz és persze szuper áron, pénztárcájához mérten. Amiket mi biztosítunk a szállások révén: az otthoni komfort és a lehető legjobb kiszolgálás profi személyzet által, különféle szolgáltatásokkal tarkítva, akár hosszú távra, egy éjszakára. Hotel Budapest belvárosában kompletten berendezett hálószobával, fürdővel és konyhával beépített apartmannal. Volt vendégeinket kérdezve, értékeléseik alapján kiváló megoldásnak tartják az önellátást, mindent egybevéve sokan közülük bármikor újra vissza jönnének hozzánk.

A Facebookon követni tudja a legfrissebb ajánlatok sorát, ahol a feliratkozás, értékelés kapcsán lényeges információkat tudhat meg azért, hogy magyar viszonylatban utazásnál kiemelkedő szálláshelyet foglaljon magának jó ár-érték arányban!

Nyugodt szállást, hotelt keres a fővárosban, rövidebb/hosszú időre? Kérjük válassza a népszerű, egyedi hangulatú, önellátást is lehetővé tevő lakásokat kínáló, jelenleg superior (4,2 csillagos Google értékelés) Prémium Apartmanházat Budapest városában!

Foglalás a Booking .hu oldal felületén is lehetséges.

Adatait (e-mail cím) bizalommal kezeljük az adatvédelmi jogszabályok alapján.

Minden jog fenntartva.