Hostel Budapest városában

Mi az a hostel, hotel, szálloda vagy motel. Azt gondolom Magyarország esetében ebben mind nem szenvedünk hiányt! Hiszen országos szinten számtalan lehetőséggel találkozhatunk. A legjobb magyar szállások sokasága között lehet válogatni attól függően, miféle elképzeléseink vannak arról, milyen is az ideális szálláshely.

Én most szeretnék a figyelmébe ajánlani egy olyan modern apartmanházat, mely több mint szálloda és több mint egy egyszerű otthon. Miben nyilvánul meg mindez? Természetes, ha valaki szállást keres, olyankor nagyon sok kritériumot helyez előtérbe. Fontos elvárásnak számítanak a következő szempontok: igényes, stílusos, elegáns otthonra leljünk ha csak pár napra is lenne rá szükségünk. Legyen jelen benne mindaz, ami komfortot jelent számunkra, ezeket mindemellett a berendezésen túl a felszereltségéből adódóan állapíthatjuk meg.

Legjobb hostelek Budapest városában

A stílusos, és egyedi elrendezésű lakások garantáltan leveszik Önt is a lábáról, hiszen ez az a környezet, melyre nem szoktunk nemet mondani. A gyönyörű apartmanokkal, lehetőség, igény szerint számos szolgáltatás is elérhető a vendégeknek, melyek felől érdemes bővebben tájékozódni. Central elhelyezkedésű hostel Budapesten? Ott a kiváló City Hostel Budapest is, ugyanebben a kerületben, de talán elmondható, miszerint ez az apartmanház az a hely, mely minden igényt kielégítően tökéletes lehet mindenkinek. Ismerkedjen meg Ön is az általunk nyújtott előnyökkel, melyek könnyedén elérhetők Önnek is jó áron!

Az épület 2008-ban épült, a 13. kerület területén található, viszonylagosan közel a belvároshoz, hostel Budapest központjában. Egyedi kialakítású, kifogástalan szállást adó és kedvező áron igénybe vehető stúdió lakásokkal, apartmanokkal és további családi apartmanokkal. Az ide látogató kedves vendégeknek szintén előnyös lehet, miként ugyan önellátáshoz kiválóak a szállásaink, de kávézót és éttermet is megtalálni az épületben, amely komplexen képes mindazt nyújtani, amire otthoni közegben is vágyunk. Lehetősége van reggel egy kávé elfogyasztására, illetve egy reggeli elfogyasztására, amennyiben ahhoz van kedve és nem az apartmanban, magányosan kívánja ezt megtenni. Szuper hostel Budapest városában bármelyik turistának!

Milyen az apartmanok felszereltsége?

A berendezést illetően többféle megoldásból válogathatnak a hostel Budapest vendégei, mely leginkább az elrendezésben, felosztásban különböztethető meg, beleértve a méreteket, alapterületet. Családosoknak nyilván a nagyobb apartmanokat ajánljuk, míg azoknak akik egyedül érkeznek a legjobb, legmegfelelőbb a stúdiós változat. Saját konyhát, étkezőt és nappalit, mindemellett fürdőszobát, gardróbot és hálószobákat biztosítunk a szállásokon. Teljesen olyan, mintha egy komplett lakást birtokolna a maga otthoni kényelmével.

A legtöbb lakáshoz erkély is tartozik, illetve vannak olyanok is, amihez nincs. Ez a helyzet a fürdőszobai elrendezést illetőleg, hiszen vannak kádas és zuhanyzós fürdők egyaránt, amelyek közül választhat a vendég. A konyha amerikai típusúnak nevezhető, melyben reggeliző pult vagy étkezőasztal helyezkedik el, mellettük pedig mindazon felszerelések, melyek által főzni is tud az ember. A vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző szintúgy rendelkezésre áll. A nappalit is igyekeztünk aszerint berendezni, miképpen az minden kényelmi igénynek megfelelhessen. Ezért plusz férőhelyet tud biztosítani a kihúzható kanapé is a szoba részeként. Fotelek és dohányzóasztal, lámpák egészítik ki továbbá. A tágasnak mondható gardróbok pedig segítenek a sok saját holmi tárolásában, ha hosszabb időre maradna.

Milyen ingyenes szolgáltatásokat adunk?

Egész napos, azaz 24 órás recepciós szolgálat érhető el, tehát ha az éjszaka folyamán érkezne, is készséggel állnak a rendelkezésére. Különböző kérdésekben tudnak segíteni, köztük abban is, mit érdemes megtekinteni a városban, milyen programok aktuálisak és hol lehet jókat enni. A parkolás zárt területen valósulhat meg, gépjárműve őrzött marad mindaddig, míg nálunk száll meg. Fedett garázs tartozik hozzá, így ha Ön gépjárművel érkezik, az autóját is a legnagyobb biztonságban tudhatja majd, egyben védve az időjárás viszontagságaitól. A heti takarítás alapvető és még számos egyéb lehetőség tartozik díjmentes szolgálatainkhoz, beleértve a wifi, vonalas telefont és színes tévé használatát.

Szálláshelyek a városban, mit érdemes választani?

Arra még kitérnénk, miként a felhozatal a szálláshelyeket illetően ugyan bőséges a városunkban, mégis sokak számára mérvadó, hogy ne csupán a hotelek valamelyikéből egy szobát tudhassanak a magukénak, hanem tágasabb teret, önállóságot. Mindezen elképzelések találkozhatnak a hostel Budapest látogatóinál, merthogy egy komplett lakást vehetnek birtokba. Viszont ez ugyebár elég költséges, mármint amennyiben bérelni szeretnének, mert a bérleti díjon túl lesznek ezenfelül a különféle úgynevezett rezsi költségek: víz, villany, gáz, szemét díj, közös költség, stb. Ha rákeresünk, hogy legjobb hotelek Budapest city hostel, akkor rengeteg találatra bukkanhatunk, a Budget places honlapján szintúgy. A magyar turisták és külföldiek szemszögéből is nagy népszerűségnek örvendenek a hostelek, melyek korántsem egy olcsó diákszállást takarnak, bár a megfogalmazás hasonló. Emiatt is próbáljuk mindezen körülményeket létrehozni, amelyek segítségével tágasabb lakosztályt és abban minden extrát nyújtani, amire csak szükség lehet, ha egy éjszakánál tovább, mondjuk hetekre keresne szállást! A kiegészítő szolgáltatásainkat pedig oly módon hoztuk létre, miszerint azok le tudják fedni a különféle elképzeléseket, ezért is gondoskodunk vendégeink őrzött parkolásáról, valamint arról, hogy mindig legyen kitől segítséget kérni, ha éppen először tartózkodik itt, illetve hogyha ismeretlen vendégünk a fővárosban és esetleg nincs tisztában a városunk adta előnyökkel és programlehetőségekkel. Ezekkel kapcsolatosan hostel Budapest recepciósaink készséggel állnak a rendelkezésére idegen nyelven is (english, deutsch többek között)!

Hogyan tudok foglalni?

A foglaláshoz különböző felületeket kínálunk, köztük honlapunkat (itt) és egyéb elérhetőségeinket (email, telefon), emellett lehetőség van szállásfoglaló weboldalakon keresztül foglalást lebonyolítani. (különböző nyelveken, english, deutsch)

Érdemes részletesebben megismerkedni ezzel a lehetőséggel, és a weboldal segítségével minden információt begyűjteni az apartmanokról! Töltsön el pár kellemes napot Budapesten, és válassza a Prémium apartmanház nyújtotta szállás lehetőségeket!