500christmas
slider04_mod
Premium-Apartment--004
Premium-Apartment-002-
Kép 284

Femina karácsonyi élménycsomag

Karácsonyi ajándékötletet keres? Adjon egy meghitt élményt az idén, ami szebb és maradandóbb bármi másnál. Lássa vendégül szeretteit színvonalas körülmények között, adjon egy élményutalványt, amit akkor vált be, amikor csak szeretné.

Apartmanszállodánk segít összeállítani és személyre szabni ajándékát! Kedvező árakon otthonos, magas színvonalat kínálunk:

1. Romantikus gyertyafényes vacsorautalvány 2 fő részére akár már 5000 Ft-tól

Hogy mi legyen benne? Ez Öntől függ: a meghívottak az étlapról választhatnak adott kereten belül, pezsgős köszöntéssel, de akár segítségünkkel Ön is összeállíthat egy finom és kreatív ételsort az ajándékozott kedvenceiből.
2. Családi hétvége 2+2 főre 2 éjszakás tartózkodással már 25.000 Ft-tól
Felejthetetlen élmények a gyerekekkel Budapesten! Apartmanjainkban otthonosan és kényelmesen meg tudnak szállni és felkeresni a város kínálta kalandokat, látnivalókat.  A szállodai minőséget élvezhetik kötöttségektől mentesen. Gyermekbarát elhelyezés: kérésre babaágyat, etetőszéket is biztosítunk. Lepje meg családját, gyermekeit, unokáit!

3. Egy hetes élménydús kikapcsolódás Budapesten! 2 személyes 5 napos tartózkodás reggelivel, pezsgő bekészítéssel már 75.000 Ft-tól

Gyönyörű és nagyvonalú ajándék annak, akit a legjobban szeret! Tervezze meg programját: a gondtalan szállásról és az étkezésről mi gondoskodunk! Pihenést, feltöltődést és otthonos, kötetlen nyugalmat talál nálunk.

Ön is megtapasztalhatja mottónkat: „Több mint szálloda, több mint otthon!”

Keressen minket, alkossuk meg közösen ajándékát, hogy aki kapja, érezze a gondoskodást és szeretetet. Az idei lehet a legszebb karácsony!
sales@premiumapartman.hu
+ 36 1 8777 600

elmeny