Az otthon kényelmét érezheti a minden igényt kielégítő budapesti apartman bérlés során!

 

Amennyiben elegáns szállást keres csendes helyen a fővárosban, ahol komplett berendezésű lakás várja szállodai szolgáltatásokkal kiegészítve, tekintse meg ajánlatainkat, melyeket egy éjszakára és több napra vagy hétre is igénybe vehet, kedvező árak mellett!

Különböző méretű budapesti apartman bérlési lehetőséget kínálunk, melyek között az egyedül vagy párban érkezők, illetve a családosok számára is megfelelő megoldások szerepelnek. Kényelemben töltheti el mindennapjait akár üzleti útra vagy családjával kikapcsolódni érkezik. Ezek méretüket tekintve:

Stúdió: 31-45 m²

Apartman: 45 m²

Családi apartman: 70 m²

Modern bútorzat és számos kiegészítő jellemzi az előszoba, különálló konyha, kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba, nappali és hálószoba felosztású lakásokat, melyek többségéhez erkély is tartozik. A nagyobb méretű lakások esetében 2 hálószoba és vendégfürdő is megtalálható, melyek szintén teljesen felszereltek. Minden apartmanban elérhető és ingyenesen használható a WIFI, ezért ha üzleti úton van, könnyedén tud dolgozni az íróasztallal is felszerelt apartmanokban.

24 órás recepció szolgálat áll a vendégek rendelkezésére, akik számára széles körű kiszolgálást nyújtunk. A külföldről érkező üzleti vendégeknek is segítenek a faxolásban, fénymásolásban és egyéb ügyintézésben, legyen az posta vagy mozi, koncertjegy rendelés. Gépjárművét fedett, őrzött garázsban tárolhatja, ahol kamerás rendszer felügyel a biztonságért.

Az apartman bérlés Budapesten kedvező árak mellett vehető igénybe, magas színvonalú szolgáltatásokkal kiegészítve, hiszen a saját étterem és kávézó is található az épületben, ahol a vendégek elfogyaszthatják bőséges reggelijüket, vacsorájukat. Nyugodt környezetben, könnyű megközelíthetőség mellett veheti igénybe az apartman bérlés budapesti lehetőségeit.

Felszereltségük teljes mértékben eleget tesz a mindenkori elvárásoknak, semmit nem kell nélkülöznie, amit otthonában is megtalál. Fürdőszobai és konyhai eszközök is nagy számban rendelkezésre állnak, ha főzni támad kedve, az amerikai típusú gépesített konyha minden feltételt biztosít ehhez.

A közelben megtalálható szupermarket, posta és egyéb épületek, köztük házasságkötő terem, sétálva megközelíthetőek, így a legfontosabb dolgok is karnyújtásnyira vannak Öntől.

Az apartman bérlés budapesti lehetőségei között kiemelkedő kiszolgálást nyújtó Premium Apartmanház szeretettel várja vendégeit!